Jeugdcarnaval

logoDenDreumel-zilver

D’n Dreumel

Jeugdcarnaval

logoDenDreumel-zilver

D’n Dreumel

logoDenDreumel-zilver

COMMISSIE PR (PUBLIC RELATIONS)

De commissie PR houdt zich bezig met alle communicatie en PR-activiteiten met betrekking tot de carnavalsactiviteiten die Jeugdcarnaval D’n Dreumel organiseert, maar ook met dat wat speelt in de vereniging. Denk aan communicatie over bijvoorbeeld de Jeugdprinsproclamatie, de Jeugdoptocht of het Blaagebal. De commissie bestaat uit mensen met verschillende kwaliteiten: fotograferen, vormgeven, (dialect)teksten schrijven, maar ook mensen die affiniteit hebben met social media en digitale communicatie en het leuk vinden hiermee bezig te zijn.

De commissie bestaat uit mensen met verschillende kwaliteiten, zoals fotografen en vormgevers, tekst (dialect) schrijvers of mensen die het gewoon leuk vinden om met social media en digitale communicatie bezig te zijn of binding hebben met een specifieke activiteit. We vergaderen van september t/m maart 1x per maand en daarnaast wanneer nodig. Dit doen we gezellig bij iemand thuis. Een aantal weken voor het carnavalsseizoen (nét na nieuwjaar) organiseren we meestal een PR-Stunt om te zorgen dat onze communicatie onder de aandacht komt.

We zien dat de digitale communicatie (Facebook, Instagram, website, etc.)  een steeds belangrijkere rol speelt en meer werk van ons vraagt. Daarnaast lijkt het ons leuk om weer een frisse blik van mensen te ontvangen. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste en creatieve versterking!

 

Vacature Lid PR-Commissie

Als lid van de PR-Commissie heb je de verantwoordelijkheid voor het regelen van alle communicatie voor een specifieke activiteit (bijv. Jeugdliedjesmiddag). Je schakelt hierover met de commissie die deze activiteit organiseert en jou ook helpt met de juiste input. Je zorgt dat er tijdig berichten klaar staan op social media, dat de juiste informatie op de website staat en dat eventuele omroepen, kranten en bladen op de hoogte zijn. Je zorgt voor promotie van een activiteit, maar ook van berichtgeving ná de activiteit (denk bijvoorbeed aan de uitslag van de optocht, of het uitkomen van de Jeugdprins). Daarnaast kijk je samen met de rest van de leden wat er verder nog gerealiseerd moet worden (bijv. vormgeving, het schrijven van teksten, communicatie van algemene zaken). Onderling stem je hier de taakverdeling over af. Je vindt het dus leuk om communicatie te realiseren, en denkt mee hoe je de promotie van onze carnavalsactiviteiten op een leuke manier kunt overbrengen aan het Hôrster carnavalspubliek. Uiteraard hoef je geen alleskunner te zijn, enthousiasme en betrokkenheid is net zo belangrijk!

Vacature Commissiehoofd PR

Als commisiehoofd PR ben je de spin in het web met betrekking tot al onze communicatie en PR- activiteiten. Je vindt het leuk om te coördineren, te plannen en rond de carnavalstijd een strakke tijdslijn van communicatie in de gaten te houden. Daarnaast moet je met alles wat wordt gedaan het budget niet vergeten. Je wilt er samen met jouw commissie voor zorgen dat de juiste communicatie, via de juiste kanalen op het juiste moment plaats vindt. Hierbij mag je ook dingen vernieuwen en creatief zijn. Je hebt nauwe contacten met het commissiehoofd PR van D’n Dreumel en werkt daarmee ook veel samen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor verschillende omroepen en digitale kanalen, voor de overige commissiehoofden van onze vereniging en het bestuur.

Ben jij enthousiast over een van deze vacatures, of ken jij iemand die perfect in dit plaatje past? Dan horen we het natuurlijk graag. Neem dan contact op met Pim Scheres, via prdendreumel@gmail.com

 

PSST… Heb jij onze vacature voor  commissielid Carnavalsmis ook al gezien?